Kleed je actie aan!

Vanuit Spieren voor Spieren stellen we graag promotiemateriaal beschikbaar zodat jij jouw actie volop in de schijnwerpers kunt zetten en bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht kan brengen.

Online promotiemateriaal

Tussen de downloads op deze pagina vind je materiaal wat je kunt gebruiken voor het actievoeren. Zo is er bijvoorbeeld een format voor een cheque die jij kunt downloaden en printen en is ons logo beschikbaar. 
Via deze link is meer materiaal te downloaden.

Ander promotiemateriaal

Naast het online materiaal is er ook ander materiaal beschikbaar! Het is leuk jouw actie zichtbaar te maken met bijvoorbeeld ballonnen, flyers of posters.
Daarnaast zijn er banners en vlaggen beschikbaar die we in bruikleen kunnen stellen. Deze ontvangen we na je actie dan dus ook graag weer!

Mocht je gaan hardlopen kunnen we je eventueel voorzien van een hardloopshirtje zodat iedereen kan zien dat jij loopt voor Spieren voor Spieren. Bij grote afname van shirts vragen wij een kleine financiele vergoeding. 

Kortom, genoeg leuk materiaal om je actie de aandacht te geven die het verdient!


Mocht je nog geen contact hebben met Spieren voor Spieren over promotiemateriaal, kom dan snel in contact met Jelmer of Cliantha via spieren@spierenvoorspieren.nl.


Downloads:

Cheque Download
Logo SvS Download